Papriková paella

4.12.2005 / Jindřiška

Suroviny

barevné papriky, kuřecí křidélka, kuřecí prsa, cibule, česnek, rýže, rajčata, zelený hrášek, zelené fazolky, žampióny, čerstvé houby, masový vývar, olej, bobkový list, šafrán, pepř, sůl

Postup

Kuřecí prsíčka nakrájíme na tenké nudličky a dáme na pánev. Vmícháme pokrájené papriky, rajčata, česnek, žampióny, houby a veškeré koření. Samostatně opečeme okořeněná kuřecí křídla rozdělená na dva díly. K orestované zelenině a kuřecím prsíčkům přidáme rýži, zalijeme vývarem a necháme dusit. Ke konci přidáme zelený hrášek, fazolky a opečená kuřecí křidélka. Žádné suroviny se nám nesmí rozvařit.

Drůbež - další recepty