Krůtí roláda s houbami

3.12.2005 / Jindřiška

Suroviny

krůtí prsa, žampióny, mladá cibulka, čerstvý bylinkový sýr, mletá paprika, česnek, čerstvý rozmarýn, čerstvý tymián, rostlinný olej, pepř, sůl

Postup

Žampióny a mladé cibulky očistíme, nahrubo posekáme, opečeme na trošce rozpáleného oleje, osolíme a opepříme. Krůtí prsa rozřízneme do plátu na roládu, potřeme čerstvým bylinkovým sýrem a poklademe pečenými žampióny. Roládu svineme a zajistíme proti rozvinutí. Potřeme ji směsí oleje, soli, pepře, papriky , posekaného rozmarýnu a tymiánu. Dáme péct do předem středně vyhřáté trouby. Roládu podáváme nakrájenou na plátky, obloženou plátky česneku a zdobenou snítkou bylinek.

Drůbež - další recepty