Suroviny

vepřová plec, brambory, cibule, česnek, zelená paprika, chilli, pórek, sójová omáčka, worcesterová omáčka, červené víno, hladká mouka, solamyl, vejce, mléko, majoránka, olej, pepř, sůl

Postup

Brambory oloupeme, nastrouháme, přidáme hladkou mouku, majoránku, trochu mléka, vejce, sůl, pepř a rozetřený česnek. Vše důkladně promícháme a připravíme si těsto, z kterého na pánvičce s rozpáleným olejem pečeme bramboráky. Dbáme na to aby nebyly zbytečně moc silné. Vepřové maso nakrájíme na tenké nudličky a obalíme v solamylu. Na rozpáleném oleji obalené nudličky zprudka osmahneme, přidáme nahrubo pokrájenou cibuli, na proužky nakrájenou zelenou papriku, pokrájený pórek a nadrobno posekaný česnek. Vše orestujeme a přidáme sójovou omáčku, worcesterovou omáčku, červené víno a chilli a důkladně povaříme. Podle potřeby dochutíme pepřem a solí. Hotovou směs dáme na bramborák a bramborák přehneme na půl.