V kempu jsme disponovali elektrickým proudem a tato hračka nám krásně pomáhala jak s ohřevy, tak s vařením samotným... (penne s baby rajčátky na olivovém oleji a oreganu se zamíchaným balkánským sýrem prostě můžete servírovat do prasknutí).

Jaké jsou hlavní přednosti multifunkčního hrnce FLAVOUR SAVOUR:
- výrobek, který vhodně uspoří místo, rutinní práce a čas strávený přípravou,
- funkce výrobku 3 v 1 (osmahnout, dusit nebo pomalu vařit – vše od začátku až do konce v jednom),
- intuitivní a logické ovládání,
- prostorově úsporný design,
- pánev možná i pro servírování.

„S jediným výrobkem nyní můžete pomalu vařit, dusit jídlo pro celou rodinu. To vše od přípravy až po servírování bez jediného zaváhání.“

Funkce 3 v 1
1. Zatáhnutí/smažení: osmahněte maso nebo cibulku. Hrnec pracuje s teplotou 200oC a to od 5 do 30 minut.
2. Dušení: uvařte v kuse, poduste hovězí nebo vepřové, hotové bude za 1:30 – 1:45 hodin.
nebo
3. Pomalé vaření (slow cooking): nechte jídlo pomalu vařit a spojovat chutě po dobu 4 – 10 hodin. Nastavit tak lze výkon nízký (nejpomalejší), střední a vysoký).

Hrnec je možné použit i na klasické sklokeramické nebo plynové desce!

Hrnec disponuje těmito vlastnostmi:
- broušený nerezový hrnec o objemu 4,5 nebo 6,5 l. Doplněný je broušeným nerezovým víkem se skleným průzorem.
- tepelně izolovaná silikonová madla
- přístroj se programuje a o své práci informuje prostřednictvím přehledného LCD displaye. Ten také informuje o zbývajícím čase přípravy.
- možnost zkrácení přívodního kabelu v základně přístroje.
- funkce udržování teploty až po dobu 2 hodin.
- možnost inteligentního uskladnění nebo převozu na chatu či dovolenou – naviňte přívodní kabel do základní jednotky s ovládáním a tu obrácenou vzhůru nohama uschovejte do hrnce samotného.

Příkon 800 W (funkce rychlého smažení) nebo 130 W (funkce pomalého vaření).

Další články o výrobcích ze sortimentu Tauer elektro:
Parní čistič a cestovní kartáč Morphy Richards, dokonalí pomocníci
Digitálně ovládaný gril Intelligrill 48018 pro inteligentní grilování

- PR článek -