Keramické kamado grily představují samostatnou skupinu grilů, které mají specifické vlastnosti, díky kterým můžete v grilu nejen grilovat na dřevěném uhlí, ale také péct jako v horkovzdušné troubě (např. pizzu nebo housky) a udit, resp. zauzovat. Díky konstrukci a použitým materiálům v keramickém grilu také snadno připravíte steaky, kuřecí křídla, hamburgery a další jídla vyžadující krátké grilování při velmi vysoké teplotě. S keramickým grilem Big Green Egg dokážete kulinářské zázraky, ovšem musíte vědět, jak na to.
Kurz grilování probíhá v prostorách prodejny s grily Big Green Egg v Tachlovicích
Co všechno se naučíte na Kurzech grilování v keramickém kamado grilu?
Keramické grily jsou specifické nejen z hlediska konstrukce, ale také roztápění, obsluhy a čištění. Na kurzu, který vede certifikovaný kuchař firmy Big Green Egg, se naučíte jak gril správně roztopit a na jakou teplotu.
Na kurzu grilování se naučíte, jak správně keramický gril roztopit
Největší předností keramického grilu je schopnost keramiky akumulovat teplo a následně jej uvolňovat zpět. Toto je také největší rozdíl mezi obyčejným plechovým grilem a keramickým grilem. Na kurzu se naučíte, jak s akumulací tepla pracovat a jak jí využívat, aby byl výsledný pokrm co nejchutnější.
Kurz grilování vede certifikovaný kuchař firmy Big Green Egg
Vyzkoušíte si grilování v keramických grilech různých velikostí (XL, L, M a Minimaxu), abyste sami viděli (a hlavně sami vyzkoušeli), co který gril zvládne.
Budete se podílet na přípravě kompletního menu od předkrmů, před hlavní jídla až po deserty. Od experta a profesionálního kuchaře se dozvíte spoustu užitečných rad a tipů na grilování a vyzkoušíte si několik chutných receptů, kterými následně můžete okouzlit rodinu a přátele při domácím grilování. Vyzkoušíte si veškeré příslušenství a doplňky keramických grilů, abyste věděli např. jak používat conveggtor, pekáč nebo kámen na pizzu.
Na kurzu se také dozvíte, jak správně gril udržovat a čistit, aby vypadal co nejdéle jako nový.
Přihlásit na Kurz grilování na Big Green Egg se můžete zde
- PR článek -