Schock Waterfall - Designový NanoGranitový antibakteriální dřez s minimální údržbou

Také patentovaná, vyvážená směs zaoblených křemenných zrn různé velikosti až po nejmenší dosahuje prakticky nejlepších možných vlastností dřezu s minimem pojiva na povrchu. NanoGranit Cristadur má bez jakékoli povrchové úpravy hedvábně jemný povrch a „nanoefekt“ takřka neumožňuje trvalé usazení nečistot. Velmi zajímavé jsou domyšlené možnosti použít originální doplňky pro větší pohodlí při přípravě pokrmů i úklidu v kuchyni. Výroba pouze v Bavorsku staví dřezy Schock kvalitou na samou špičku v oboru. 


Schock Lotus - NanoGranitový antibakteriální dřez s minimální údržbou

V záplavě různých značek dřezů mějte vždy na paměti, na jaký materiál se značka specializuje a ve kterém je nejlepší. Nabídka je široká - jsou specialisté na nerez, specialisté na plast, či teplem tvarovatelné kompozity, je řada značek čistě obchodních, které dřezy prodávají vedle spotřebičů.

V granitových dřezech můžete mít úplně jasno. Německý Schock je historicky nejzkušenější výrobce vyrábějící i pro řadu dalších obchodních značek, buď sám, nebo poskytnutím jím patentované technologie. Materiály jeho vlastních dřezů Schock jsou ale vždy na o stupeň vyšším vývojovém stupni než ostatní granitové dřezy. V současnosti jsou to: antibakteriální Cristalite a vůbec nejvyšší stupeň granitových dřezů NanoGranit Cristadur. NanoGranitové dřezy jsou posledním patentem Schock GmbH a vyrábí se výhradně pod značkou Schock. Nemají na trhu kvalitativní srovnání. Všechny ostatní materiály na trhu lze srovnávat maximálně s předchozím materiálem Schock Cristalite.


Schock Horizont - NanoGranitový antibakteriální dřez s minimální údržbou a velkou variabilitou


Výhodné sety - kontaktujte Schock CZ a dojednejte si výhodnější ceny

Předchozí články:
Špičkové nanogranitové dřezy jsou už dostupné
Kuchyňský dřez s minimální údržbou
Elegantní kuchyňský dřez udělá první dojem
Kupujeme výhodně kuchyňský dřez
Volte kuchyňský dřez z kvalitního kompozitního materiálu! Budete spokojeni...

- PR článek -